دانشکده تغذیه و علوم غذایی
برگزاری وبینار به مناسبت سالروز ازدواج امام علی (ع) و حضرت زهرا (س)
برگزاری وبینار به مناسبت سالروز ازدواج امام علی (ع) و حضرت زهرا (س)
به مناسبت سالروز ازدواج امام علی (ع) و حضرت زهرا (س) وبیناری با هدف کلی توانمند سازی زوجین در ایجاد ارتباط کارآمد و موثر با یکدیگر برگزار شد.
به گزارش روابط عمومی دانشکده تغذیه و علوم غذایی، معاونت فرهنگی دانشجویی و شورای امر به معروف و نهی از منکر دانشکده تغذیه با همکاری دفتر فرهنگسرای نهاد رهبری در دانشکده به مناسبت سالروز ازدواج امام علی (ع) و حضرت زهرا (س) وبیناری با عنوان «مهارت ارتباط موثر بین زوجین» با همکاری موسسه آموزشی فرهنگی تابان به مدت 90 دقیقه ویژه کارکنان و اساتید دانشکده تغذیه و علوم غذایی برگزار شد.
دکتر "عنایت اله بریزی" گفت: این وبینار با هدف کلی توانمند سازی زوجین در ایجاد ارتباط کارآمد و موثر با یکدیگر تدارک دیده شد که بصورت مجازی در روز یک شنبه 20/4/1400 در فضای اسکای روم برگزار و 27 نفر از کارکنان و اساتید مشارکت داشتند.
این برنامه با حضور استاد حمیدرضا شعبانی به عنوان مدرس و مشاور حوزه خانواده به سرفصلهای آموزشی همچون بیان ضرورت مهارت ارتباطی از طریق ارائهی مثالهایی متعدد که نداشتن مهارت ارتباطی تا حدی ایجاد سوء تفاهم می کند، معرفی انواع سبک های ارتباطی، اصول ارتباط کلامی، خطاهای رایج در ارتباط کلامی، مهارت شنیدن، ارتباط غیر کلامی، نحوهی صحیح بیان درخواستها، تفاوتهای جنسیتی مرسوم در ارتباط پرداخت.
وی در خصوص اهداف رفتاری این دوره آموزشی اذعان داشت: با آموزش مطالب گفته شده توسط سخنران و با پایان یافتن این دوره، فراگیران قادر خواهند بود راجع به دغدغه ها، مسائل زندگی، احساسات، روزمرگی ها، دلخوری ها، خواسته ها و آرزوهایشان به راحتی با یکدیگر صحبت کنند، از ایجاد سوء تفاهم در ارتباطشان تا حد زیادی جلوگیری کنند، به جای استفاده از راه حل های ناکارآمد همچون قهر کردن، دخالت دادن خانواده ها و ... به هنگام بروز مسئله، از طریق گفتگو چالش های زندگی را حل و یکدیگر را بهتر درک کنند.
نظر دهید